Η Διεθνής Έκθεση «Big 5 Global» θα λάβει χώρα από 04-07/12/2023, για 44η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου στην Μ. Ανατολή.
Για το 2023, η διοργάνωση θα συνεχίσει όπως και τις τελευταίες χρονιές να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές και τις τάσεις της κατασκευαστικής αγοράς στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Αναμένεται επίσης, να επισκεφτούν την Έκθεση πάνω από 75.000 επισκέπτες και να λάβουν μέρος 2000+ εκθέτες.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ
Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται: Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης), τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).
Παράλληλα, με την έκθεση “Big 5 Global”, διεξάγονται και οι εκθέσεις:
1)«URBAN DESIGN & LANDSCAPE EXPO» αστικών εξωτερικών χώρων.
2) «MΙDDLE EAST STONE» μαρμάρου και πλακιδίων.
3) «HVAC-R EXPO» ψύξης-θέρμανσης.
4) «The Big 5 Solar» ηλιακών συστημάτων και προϊόντων ενέργειας .
5) «The Big 5 Heavy» μηχανημάτων.
6) «Middle East Concrete» τσιμέντου.
7) «FM –EXPO», διαχείριση εγκαταστάσεων.
8) «GULF GLASS», βιομηχανία γυαλιού.
9) «WINDOWS,DOORS & FACADES», παράθυρα, πόρτες και προσόψεις.

X