Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική.

Η αποστολή των 12 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που αναζητούσαν οικονομικά συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, τόσο στον κατασκευαστικό κλάδο, όσο και στον τομέα των δομικών υλικών. Μέσω των πολυάριθμων επαγγελματικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας είχαν την δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και να συνάψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έβαλε τον πήχη ψηλά και εξασφάλισε για τους εκθέτες μια επιτυχημένη παρουσία σε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης και επισκεψιμότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών, ώστε αφενός να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες τους, αλλά και αφετέρου να συνάψουν νέες εμπορικές συμφωνίες. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός όντας και ο ίδιος μηχανικός, γνωρίζει καλά τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ της αειφόρου ανάπτυξης και του κατασκευαστικού κλάδου. Άλλωστε σκοπός του εκθεσιακού πλάνου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι να ενισχύσει τον επαγγελματία, ούτως ώστε να αναπτύξει και να εξελίξει την επιχείρησή του σε υγιείς βάσεις».  

X