ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμώμενη Περιφέρεια η Στερεά Ελλάδα στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε ως τιμώμενη Περιφέρεια στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αττική από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022.

Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία ενίσχυσης της περιφερειακής οικονομίας οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα μοναδικά τοπικά προϊόντα τους σε αυτό το εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης.

Με την υποστήριξη του Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της ΠΣΤΕ συντονίστηκε επιχειρηματική αποστολή  25 επιχειρήσεων, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την αξία και την ποιότητα των προϊόντων τους μέσα από τις επαγγελματικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στην επιχειρηματική αποστολή φιλοξενήθηκαν με μηδενικό κόστος συμμετοχής 9 επιχειρήσεις της Βορείου Ευβοίας οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε « Έχοντας ως πυξίδα τον στρατηγικό σχεδιασμό για την επιχειρηματικότητα που επιμελήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός, υλοποιούμε το εκθεσιακό μας πρόγραμμα και στεκόμαστε στο πλάι των Στερεοελλαδιτών επιχειρηματιών στον καθημερινό τους αγώνα. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της πραγματικής οικονομίας και προσπαθούμε με έργα να ενδυναμώσουμε τη ρευστότητα τους εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα με υψηλή επισκεψιμότητα με στόχο τη σύναψη επωφελών εμπορικών συμφωνιών και τη δημιουργία νέων και σταθερών θέσεων εργασίας».

X