Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση της εξαγωγικής δράσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της, συμμετέχει για τρίτη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων «NORDIC ORGANIC FOOD FAIR & ECO LIVING SCANDINAVIA 2022», η οποία διοργανώνεται στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2022, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia 2022 είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή επαγγελματική έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες και αποτελούν τη Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Το 2018 και το 2019 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με την ελληνική αποστολή, με μεγάλη επιτυχία και καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση ακριβώς στην είσοδο της έκθεσης. Έπειτα από τη διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας Covid19 και με το άνοιγμα της έκθεσης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει ξανά για το έτος 2022, στην προσπάθειά της να ενισχύσει με συνέπεια το brand name των υψηλής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων στις σκανδιναβικές αγορές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσβλέποντας στην ανάδειξη, στην προώθηση και στην διείσδυση των εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του αγροδιατροφικού κλάδου και σε μια δυναμική ανάκαμψη στην «μεταCOVID» εποχή, θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου (επιδότηση 100%) το κόστος συμμετοχής για τον κάθε εκθέτη.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο ομαδικό Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν τον εκθέτη, καθώς και το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση το συντομότερο και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/jGyhWFkBUZD5QLuU8

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

X