Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών  FOODEX JAPAN 2023, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου 2023  στον Εκθεσιακό χώρο “Tokyo Big Sight”, στο Τόκυο της Ιαπωνίας.  

Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί να στηρίξει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτηΤο ποσοστό επιδότησης για την εν λόγω έκθεση θα είναι τουλάχιστον 80%. Να σημειωθεί ότι η συμφωνία οικονομικής εταιρικής σχέσης (ΣΟΕΣ) μεταξύ της ΕΕ και της Ιαπωνίας η οποία τέθηκε σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2019 εξαφανίζει πλήρως (π.χ στους οίνους) ή μειώνει τους δασμούς στα περισσότερα εισαγόμενα τρόφιμα από ΕΕ, και παρέχει προστασία σε πάνω από 200 παραδοσιακά ευρωπαϊκά προϊόντα τροφίμων και ποτών με ένδειξη ΠΟΠ ή ΠΓΕ.

Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής στην  « FOODEX JAPAN  2023» όπως έχει αναρτηθεί από το Enterprise Greece, καθώς και όλα τα έγγραφα που την συνοδεύουν.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην « FOODEX JAPAN  2023» να μεταβείτε στον παρακάτω υπέρ-σύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα εμφανιστεί. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

Ως καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

https://forms.gle/D25JZ8fiwUR64ovu5

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

X