Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στην 28η Δ.Ε. Τροφίμων «GULFOOD 2024», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις  23 Φεβρουαρίου 2024, στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη σε ότι αφορά στην δομή και τον εξοπλισμό του περιπτέρου. 

Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80%, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από τα κόστη που θα προκύψουν, καθώς και από το επίπεδο ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής «GULFOOD 2024», την αίτηση συμμετοχής «GULFOOD 2024», καθώς  και τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις, όπως έχουν αναρτηθεί από τη διοργανώτρια εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην «GULFOOD 2024», να μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα σας εμφανιστεί, καθώς επίσης να συμπληρώσετε την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε υπόψιν της κα Αναγνωστοπούλου στο e-mail: k.anagnostopoulou@eg.gov.gr , με κοινοποίηση στα emails: info@kye.com.gr & e.tsagkaraki@pste.gov.gr

Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την λήψη αιτημάτων έως και την  Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00

https://forms.gle/jBLeowhvJ9P5PEDv5

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση την αίτηση συμμετοχής και  μέχρι  εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου, όπως αυτός ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece.

Από τη Διοργανώτρια Εταιρεία επισημαίνονται τα εξής :

1.    Με απόφαση των διοργανωτών και με στόχο την εξασφάλιση ωφέλιμου εκθεσιακού χώρου, από φέτος εταιρείες με τα προϊόντα confectionary (sweets, bonbons, candies, caramels, drops, chewing gums, gums and jellies, liquorice, marshmallows, nougat, pralines, toffee, and truffles, as well as cocoa, chocolate and chocolate products) δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην «GULFOOD 2024»,  αλλά στην αντίστοιχη κλαδική έκθεση ISM Middle East που λαμβάνει χώρα κάθε Νοέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες στον κάτωθι σύνδεσμο : https://www.gulfood.com/show-sectors.

2.    Η προπληρωμή του 10%  πέραν της τιμής συμμετοχής σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.

3.    Στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των εκθεμάτων, την οποία θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε εκθέτης ξεχωριστά. Συστήνουμε την έγκαιρη αποστολή των δειγμάτων του ξηρού φορτίου (τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την έκθεση).

4.    Η  Υποχρεωτική συμμετοχή ανά εκθέτη των 800€  αναλύεται ως εξής :

·         Compulsory Enhanced Internet Listing – AED 1,800 per company

·         Compulsory Exhibitor Insurance – AED 630 per company

·         Registration Fee ­– AED 1,100 per company

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

X