Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στην 28η Δ.Ε. Οίνου «PROWEIN 2024», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί 10 – 12/03/2024 στο Düsseldorf, στη Γερμανία. Προβλέπεται η λειτουργία εθνικού wine bar, καθώς και μία σειρά ουσιαστικών προωθητικών ενεργειών, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης για την εθνική συμμετοχή. Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80%, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από τα κόστη που θα προκύψουν καθώς και το επίπεδο ενδιαφέροντος των οινοπαραγωγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση. Ενδεικτικά, θα βρείτε συνημμένη την πρόσκληση συμμετοχής «PROWEIN 2024» όπως έχει αναρτηθεί από Enterprise Greece.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην «PROWEIN 2024» να μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα σας εμφανιστεί. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

Σημείωση: Προηγούνται όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην   Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece   και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου όπως αυτός ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρεία (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece).

Η καταληκτική ημερομηνία είναι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00.

https://forms.gle/vH8ZFhgBFtUDVGuC7

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

X