Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στην Δ.Ε. «THE DESIGN SHOW 2023», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την 1 έως και τις 3 Ιουνίου στο Κάιρο, της Αιγύπτου.

Το περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Green Hemisfer Ltd και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, των δομικών υλικών, της κατασκευής επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικά γραφεία, εταιρείες εσωτερικής διακόσμησης και landscaping, εταιρείες προϊόντων smart home κ.α., που  εδρεύουν εντός των χωρικών της ορίων, επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80% και  το ύψος της επιδότησης  θα εξαρτηθεί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος των εταιρειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση. Συνημμένο θα βρείτε το ενημερωτικό έντυπο που αφορά στην εν λόγω έκθεση, καθώς και την κάτοψη του χώρου της έκθεσης. 

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην έκθεση  «THE DESIGN SHOW 2023» να μεταβείτε στον παρακάτω υπέρ-σύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα εμφανιστεί. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

 Ως καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

https://forms.gle/8et6UCL1L7TpP1A48

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

X