Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS 2023 που διεξήχθη στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου 2023 υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ).

Η  έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS είναι η μοναδική και εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της Κύπρου, προσανατολισμένη στην ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου αλλά και στην εξωστρέφεια των εταιρειών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την έκθεση επισκέφθηκαν επαγγελματίες από όλο τον κλάδο των κατασκευών: πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, κατασκευαστές, εγκαταστάτες, μονωτές, διανομείς οικοδομικών υλικών και διακοσμητές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συντόνισε την επιχειρηματική αποστολή των 6 δυναμικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έκθεση και οι οποίες εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με τα προϊόντα και τις κατασκευαστικές λύσεις που τους παρουσίασαν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας τόνισε: «η εκθεσιακή μας πολιτική περιλαμβάνει όλους τους δυναμικούς κλάδους που συνθέτουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα του τόπου μας και δεν μπορούν να απουσιάζουν από τον σχεδιασμό μας εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου, ειδικά αφού ο Περιφερειάρχης μας  Φάνης Σπανός είναι και ο ίδιος μηχανικός και αντιλαμβάνεται πλήρως ότι η ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κατασκευαστικό κλάδο. Δίνουμε την ευκαιρία στους επιχειρηματίες του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών να βγουν εκτός των Στερεοελλαδίτικων και Ελληνικών συνόρων, σε χώρες με οικοδομική άνθιση, ώστε να  επεκτείνουν την δραστηριότητα τους και να συνάψουν επωφελείς συνεργασίες,  με στόχο την δημιουργία μιας ανθεκτικής περιφερειακής οικονομίας που στηρίζει τους κατοίκους του τόπου μας με σταθερές θέσεις εργασίας.»   

X